U bent van harte welkom bij DE diëtistenpraktijk Quirina Engels!

In 2007 ben ik gestart met mijn praktijk en momenteel zijn er binnen mijn praktijk drie diëtisten werkzaam. Wij hebben ieder onze eigen specialisatie, zodat we u de beste zorg kunnen bieden.

  • Quirina Engels is opgeleid tot kinderdiëtist en deskundig op het gebied van kinderen met afbuigende groeicurve, kritische eters, maag- en darmklachten, voedselallergie, coeliakie en sondevoeding bij kinderen.
  • Dominique Maan is opgeleid tot kinder- en sportdiëtist en ervaren op het gebied van kinderen met onder- en overgewicht, maag- en darmklachten (o.a. FODMaP dieet) en dieetadvisering tijdens zwangerschap.
  • Karin van de Sanden is gespecialiseerd in diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, COPD, sondevoeding, overgewicht en ondervoeding.

We hebben alle drie veel ervaring in onze aandachtsgebieden en kunnen u daardoor goed van dienst zijn.

Wij werken, indien nodig, nauw samen met uw arts om ervoor te zorgen dat u de juiste voeding krijgt: passend bij uw aandoening, uw behandeling, uw leefgewoonten én natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren.

Er zijn binnen de gezondheidscentra waar wij werken samenwerkingsverbanden tussen huisarts, jeugdarts, psycholoog, wijkverpleegkundige, (kinder-)fysiotherapeut, (pre-)logopedist en kinderergotherapeut.